..förlåt

jag har extremt många anledningar att säga förlåt till.. här kommer ännu en.


förlåt att jag inte kan älska dig för den du är.
förlåt mig att jag inte kan säga det till dig.
förlåt mig för att jag inte är bra nog,
förlåt mig för allt jag orsakat dig.
alla tankar, alla frågor, alla gånger jag nekat..
jag har ljugit för dig.
jag vill inte göra dig ledsen, jag vill se dig le, jag vill se dig skratta.
du är som en skatt, och jag fann den. du är helt perfekt.
du förstår mig, du finns där, du bryr dig om mig, du gör allt för mig.
jag vet hur mycket jag är för dig.
det känns så jättehemskt att göra detta.. och jag är inte säker på det ena eller det andra.
vet inte vad jag ska ta mig till längre.
jag älskar att umgås med dig, och din familj/släkt/vänner, tycker det är jätteroligt.
du är liksom min bästa vän, du finns där för mig i alla lägen.



it's never over baby, you know how i feel, and you know all the words. this is not goodbye forever, it doesn't have to mean goodbye forever. but i think i need this. it doesn't feel right when i'm with you, but it'll not feel more roght without you.. i know we can make this, together. i need you more than i love you, i will not make it long without you. i'm glad that it's you and no one else... cuz i know you'll understand. it's not easy, not for me, and not for you.. but i can't do this anymore. i want to make you happy, but i don't want ot make you happy with a lie. honey, please beleive me, i don't want you to be sad.. i will stay by your side, i will be here everytime you need me, anytime. i will keep on listening, keep on caring, cuz you're my best friend. i will never leave you. i care about you, i love to see you smile. please forgive me,
 but it's maybe not over forever.. <3

förlåt

jag har så många förlåt att dela ut just nu, men vill inte göra det här. men det kommer ett.


förlåt alla, för vad jag än gjort för att förtjäna dethär.
förlåt för att jag inte är bra nog, f
örlåt för att jag inte är den ni vill att jag ska vara.
förlåt för att jag inte alltid säger rätt saker vid rätt tillfällen,
förlåt för att jag inte klär mig i rätt kläder,
förlåt för att jag inte umgås med rätt folk,
förlåt för att jag inte alltid lyssnar,
förlåt för att jag inte alltid skrattar,
förlåt för att jag inte alltid är glad,
förlåt för att jag inte varit med om samma saker som er,
förlåt för att jag inte deltar i alla era samtals ämnen,
förlåt för att jag förändras hela tiden.
förlåt för att jag är osäker ibland.
förlåt för att jag fäller en tår då och då.
förlåt för att jag inte är bra nog, för att jag inte är den ni vill att jag ska vara,
förlåt för att jag är en av dom ni inte kan acceptera

förlåt att jag finns.




- ni ska veta, att jag är grymt glad över en massa i mitt liv. Jag är glad över att jag har vänner som står vid min sida, jag är glad över att vissa faktiskt förstår mig, även om det inte är många. Jag försöker att inte bry mig om dom som är motsatsen, dom som inte förstår mig, som snackar bakom ryggen på mig. Jag är känslig, sant, så när jag hör att folk har sagt saker bakom ryggen på mig blir jag lätt stött.

Murar

jag vet inte vad som hänt, men på senaste tiden har jag verkligen förlorat mycket, och många.
jag vet inte vad det är jag håller på med. men jag har förändrats, mycket. iallafall på sättet att se på min omgivning.
detta går verkligen inte att förklara, jag hade gärna förklarat, men det känns som om det är för många som läser min blogg.
jag vågar inte, jag är så rädd. rädd för verkligheten. jag vet vad jag vill, men jag kan inte när jag mår såhär.
det lär ta tid, men jag ska klara det. jag har varit sjukt nere idag. jag har flera mål, det ena är att lära mig leva för mig själv. för jag blir så grymt sårbar så fort jag förlorar någon. jag kan knappt lita på folk längre, jag har jättesvårt att prata med folk. jag vågar inte lita. jag vet inte vad det är. jag har väl blivit sviken för många gånger. men att jag inte vågar lita på folk, det får ni faktiskt ta. ni kan inte lämna mig för det. jag försöker ju verkligen.
ett annat mål, är att jag vill bli något när jag blir stor, jag vill sikta högt i skolan, jag vill ta lektioner och lära mig. jag menar inte att jag gillar skolan, för jag gör inte det. jag mår inte bra i skolan, jag är rädd. jag tycker det suger att behöva arbeta, jag tycker våra lärare är idioter. men jag vill, så just nu, skiter jag i det. jag vet, att förmodligen kommer jag inte ha denna inställningen så länge, men nu när jag väl har den, så ska jag verkligen göra mitt yttersta. jag gör det bästa av vad jag kan, för jag vill, jag vet att jag kan, att sålänge jag vill, finns det inget, och ingen, som kan stoppa mig.
2009, mitt nyårsmotto. 2009; leva livet, ta varje dag som den kommer och vara glad för vad jag har.
änsålänge, har det gått riktigt bra.
jag läser ofta texter om "bästa vänner", de är ofta fyra-fem stycken i ett gäng som håller ihop, som de hållt ihop i flera år. jag känner inte att jag har det gänget, jag kanske inte har så många bra vänner, men jag lovar er, jag är glad för dom jag har. jag är glad för de jag vågar lita på. ibland är de bästa vännerna man inte riktigt alltid ser, de man inte träffar så ofta, de man inte pratar med så mycket, de jag inte har med mig, har jag hos mig, för de finns i tankarna, och i hjärtat. jag träffar dom inte så ofta, vilket gör att känslan när jag träffar dom, blir otrolig. jag pratar kanske inte så mycket med dom, men jag vet att dom finns där, i eld och lågor, så kommer dom finnas där, riktigt, riktigt länge.

det känns som om jag isolerat mig själv från omgivningen, som om jag stängt till för verkligheten. det har gjort mig starkare, men också mycket svagare. går inte att förklara.
jag tror, att jag skriver vidare texten på min dator istället. för där behöver jag inte oroa mig för att folk ska läsa.
förmodligen är det inte så många här heller, men man vet ju aldrig.





- i slutändan, kan man inte lita på någon annan än sig själv.
- en saknad, en sorg, en smärta, en styrka.
- sorgen gör mig starkare, den förbereder nästa gång känslan kommer.
- ingen kan förminska mig, bara jag själv.
- nufan är jag här för livet, och inget annat! <3

6 Januari

yeye, inte skrivit här på ett tag, så tänkte att nu vare dags, =D
tänkte skriva lite om lite folk som har en del i mitt liv.
kommer inte bli om alla, så bli absolut inte sura om jag inte skrivit om er.
för jag vet, att ni vet, att jag älskar er iallafall.


Klara elström - jag vet inte vad jag ska säga om dig, men jag älskar dig tjejen, det gör jag verkligen. jag är ibland rädd för att du tycker illa om mig.. vad jag sa till dig den dagen, det var precis vad jag ville få sagt. jag visste bara inte hur jag skulle säga det till dig. men du är så stark, du är verkligen en stjärna. ett tag, tappade vi kontakten helt, men inte förändrades något för det. när allt kändes botten, så tänkte jag på dig, vad hade klara sagt? vad hade klara gjort? det gav mig styrka att våga, att våga leva helt enkelt. för klara, du är alltid glad, du är alltid så förstående. du vet precis vad du ska säga, och i rätt lägen. jag älskar dig, riktigt mycket.. och förlåt.. för vad jag än gör för fel.. men jag är så jävla glad att få ha dig i mitt liv. det finns inga ord för det. du är min ängel klara, kommer aldrig glömma dig. det vet du. sen första gången jag snackade med dig, har det varit du som dragit mig upp ur skiten.


Jöns - bästa vän, jag älskar dig. även om jag kanske inte alltid visar det. jag vet att vi typ inte snackat på senaste tiden. men det spelar ingen roll, inte för mig, jag älskar dig inte mindre för det. jag har  bara varit.. orolig, för vissa saker.. vi lovade varandra för alltid, och föralltid ska det bli. och nej, jag lovar, jag ska aldrig tvivla. och jag finns här för dig, på samma sätt, som du finns för mig. jag älskar dig. <3


Mathilda alverhall - det finns ingen som du sötan. jätteglad att jag lärde känna dig. kommer aldrig glömma dig, det vet du. vi får ta å ses snart, hitta på ngt. haha, fjortisvarning. :') <33 de gånger jag träffar dig, länns det som om hela jag ler. det är jättekul att se dig, verkligen. du lyssnar, du förstår, du finns där.


Niels - tack så himla mycket för den tiden jag fick ha dig vid min sida. i vanliga fall brukar jag inte skriva sånthär, det var ju flera månader sen vi tappade kontakten.. hade det inte varit du, så hade jag glömt bort dig, förmodligen. men, det går inte att glömma dig,jag vill inte glömma dig. för även du och jag sa föralltid, och även om det kanske inte var föralltid att vi skulle hänga ihop, så var det ett föralltid att inte glömma. kommer aldrig glömma dig, du var en av mina bästa vänner riktigt länge. du fanns verkligen där. haha, tror till och med jag ringde dig den gången jag stack hemifrån? du och jag hade  jätteroligt, även om vi inte träffades så ofta. kände verkligen att jag kunde lita på dig.


Cassandra Andersson - födelsedags tvilling. har känt dig rätt länge nu, jag finns här, i vått och tort, precis som jag lovat dig. du kan lita på mig, men det vet du redan. det finns ingen som du, men dig kan jag verkligen dela allt. jätteglad att ha dig vid min sida.


Lizette - du är som en riktig syster för mig. jag har känt dig ungefär hela mitt liv. visst, vi bråkar, vi pratar inte alltid, vi tappar lätt kontakten. men vi har alltid varandra, på ett eller annat sätt. i hjärtat. du är en av de jag håller mest kär. det finns verkligen ingen som du. ingen kan någonsin ersätta dig, ingen är alls i närheten att kunna va som dig. jag älskar dig syster yster, genom eld och regn, bråk och svek, du och jag mot världen. du har stöttat mig i alla lägen, vad som än hänt, så har du funnits där. med dig har jag alltid roligt. jag litar på dig, fullt ut.


Moa - när man tänker på lizette, kommer ofta moa upp i huvudet ungefär samtidigt. ni två håller ihop som klister. jag älskar dig moa, jag är jätteglad att jag fått lära känna dig. du är verkligen speciell, du är en busig liten tjej, full med överaskningar. det är alltid du som kommer på något roligt. du är hur söt som helst. när allt är dåligt och man helst av allt bara vill gråta, så kommer du där och lyser upp tillvaron.







Hanne - sötnos, jag känner dig inte så jättebra. men jag vet att du är en toppen tjej. det är jättekul att träffa dig, verkligen. även fast vi inte träffas så ofta. är glad att jag lärde känna dig. du är grymt söt tjejen. och det är jätteroligt att prata med dig. jag kan prata om det mesta med dig, verkligen.



Sandra - bk, jag älskar dig. vi har hållt ihop grymt bra, i flera år. du är min busunge, vi dampar alltid sönder. är skitglad över att få ha dig vid min sida. det bästa är att vi bor så nära varandra. vi har gjort grymt mycket tillsammans, och vi har världens bästaste minnen. extremt många skratt med dig. jag vet att du alltid finns där när jag behöver dig. och du vet att jag finns här för dig. du är en av mina bästa vänner. tack för alla åren, alla minnena, och jag ser verkligen fram emot de kommande åren, och allt nytt vi kommer hitta på. det är du och jag i alla väder, i alla kläder, till och med i varandras kläder. haha. vi känner varandra utan och innan,  det känns så bra. du känner nästan mig bätttre än jag själv gör.. (; hah


mikaela sabo - känner inte dig så jättebra. så lär väl inte bli skrivt så mycket. men du är en sjukt go tjej. du har en amazing energi, och det är alltid kul att se dig.


Gino - bror, har aldrig träffat dig, men känt dig något år nu. två år tror jag fan.. haha. samtalen med dig har varit jätteroliga. vi har tappat kontakten av och till. men jag kommer aldrig glömma dig, det vet du. du gör mig så lätt på bra humör, du säger så mycket gott om mig. du kommer ofta på något spännande när allt egentligen är helt dött. längtar tills jag får träffa dig.

louise - vi har gått i samma klass sen lekis, och vi är bra vänner. känns nästan som om vi inte känner varandra så bra. men det gör vi. du är helt otrolig, finns ingen som du tjejen. älskar din fantasi, hur sjuk som helst. och din humor, finns inte många med sån underbar humor. när man är med dig vet man att man lär få sig ett gott skratt. du kommer alltid på roliga saker. älskar dig snäckan! <3


Binah forsberg - dig känner jag inte, inte längre, har träffat dig ngn gång. och de gånger vi träffats, har vi haft roligt. finns inte mycket att säga om dig egentligen. mer än att jag faktiskt saknar dig, :')


Alexandra C - sötnos, har känt dig rätt länge nu, även om vi inte alltid varit så jättebra kompisar. jag litar på dig till hundra procent. du finns där, du bryr dig, du lyssnar, du förstår. finns inte många som dig. är glad att jag lärde känna dig. vi träffas inte ofta, vi pratar inte mycket, vilket är lite tråkigt. men jag vet att du finns där iallafall.

Daniel  - har känt dig rätt länge nu. men som ngr andra, har jag aldrig träffat dig. det känns som om jag känt dig hela livet. ett tag var du som en bror för mig. du och jag pratade ständigt, om allting, om allt och ännu mer, om man kan säga så. du var alltid så orolig för en massa saker, precis som jag. men tillsammans, så tog vi oss igenom allting. ingenting kunde knäcka mig när du fanns vid min sida. vi tappade kontakten.. men nu har vi fått upp den igen. och det är jag jätteglad för.
RSS 2.0