not enough

Jag känner mig inte tillräcklig,
jag är inte bra nog och har aldrig varit.
Fan har hänt med mitt självförtroende egentligen? Dethär är inte som det ska vara, det är helt upp och ner.
Har kommit fram till att jag inte alls vill att det ska bli sommar. jag vill inte visa mig i bikini.
Jag vill inte strosa omkring och låtsas vara glad och nöjd bara för att det är soligt och varmt ute, bara för att allt är som det ska. För det är det inte! Jag är inte som jag ska. Jag är inte som jag borde.
Egentligen bryr jag mig inte så mycket om hur jag ser ut, men alla andra bryr sig..
Det är sån enorm jävla press på oss allihop, hela tiden! Och jag är en sån svag människa som inte kan stå upp emot det, för jag är ju inte bra nog.
Förstår ni? Helt enkelt inte bra nog.. Gud vad jag är missnöjd med mig själv! Och gud vad jag gnäller :o

Det mesta är ju ändå rätt bra, och jag är ju ganska glad nuförtiden, så jag förstår inte varför kvällarna går ut på att kritisera mig själv och allt jag gör?
vilken waihner jag är, verkligen ..

He said "Each day is a gift and not a given right"

It's never to late to look at the stars, oh no it's never to late ..

Everybody's got their problems, everybody says the same things to you, it's just a matter how you solve them.

Ligger i sängen framför sjunde himlen och nu när det är reklam är det DBA och Nickelback på hög volym.
Försökte röra på mig innan men har oerhört ont i kroppen, ;o haha ..
Måste duscha,
Behandla ansiktet,
Byta UG på naglarna,
Bädda sängen,
Städa rummet,
Tvätta piercingen, som förresten inte mår så bra nuförtiden, :o
Damma allt på nedervåningen,
Och laga mat ..
Men jag har ingen lust till någonting, :( Jag vill ha mcdonalds! Och måste köpa obo'y, men nä, jag orkar inte .. :/ jag vill att älskling ska vara här, allt är så mycket lättare då, :o
Till middag idag blir det wok med qourn "kött" och ris, :) förhoppningsvis är det väl gott, haha, ;)

"Easy come, easy go, that's just how we live"

Ras-mus råkade väcka mig lite imorse när han stack till jobbet, men eftersom påslakanet hänger över fönstret så kunde jag somna om, haha :) Vaknade när Elin ringde, hade riktigt ont i ryggen, kunde knappt röra mig :o inte ens gå :o men varför gå med ryggen? ;) ha, ha ..

 

Såg mig i spegeln innan såklart, ingen vacker syn idag heller! usch, :o Även om mitt självförtroende alltid är på botten så hade det nog blivit mycket bättre om jag fick en mirakelkur mot ansiktet .. Det är så äckligt, riktigt hemskt, :o vill ju inte använda smink på huden heller för då blir den irriterad. Jag sköter den och så men inte blir det bättre :o måste verkligen köpa något ..

Ska med Elin & Hennes pojke och handla lite snart, kanske kan köpa något mot ansiktet då, haha, :o uuusch .. Fast nu blir det att trycka i mig en macka så jag kan ta mina tabletter, :) tomt här ju, vet precis hur Ras-mus känner sig, :o inte alls okej ..

 

 

 

 

Fanns det plats i hennes liv för två?

Det var då fan vad humöret svänger heela jävla tiden sedan jag började på dessa nya p-pillerna :o och tar bort smärtan gör de fan inte :o
Och just nu är humöret: arg.
Riktigt, jävla förbannad är jag .. På hur folk betéer sig,
hur kan någon säga något och mena något annat?
Hur kan någon lova något tusen gånger om och göra det helt motsatta?
Hur kan någon medvetet såra någon och spotta på det lilla som finns kvar?
Hur kan någon göra så mot en annan människa?
När du sårar någon, tänk då själv på hur du kände när du blev sårad..

Idag har jag fått mycket gjort :) Har varit i skolan, på banken, på apoteket, handlat och varit hos tandregleringen :) Fick förresten ett svagt mvg på provet jag pluggade så hårt på! stolt är jag verkligen! (a)
När jag kom hem duschade jag och sedan la jag mig på soffan för att vila, men nej, då kom mamma och sabbade allt :O så la mig i sängen istället och somnade, mamma väckte mig strax innan Ras-mus kom, hade en jätte mysig kväll framför teven med mackor och oboy, haha :)  
Imorgon är det först skola, sedan in till systeryster och dänniiis i halmstad, så hämtar pappa mig där så ska jag få hälsa på sannarpsskolan :) på kvällen spelar lillebror teater, han ska spela herr nilsson ;)

Ligger i sängen och kollar på peter pan, jag som hade tänkt somna tidigt ikväll .. blir nog inte så nej. Peter är ju så jävla bra! Kollar just nu på den riktiga när han var liten, förra veckan kollade jag på den när han var stor :) jaja, godnatt på er!

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag på er!

Har precis gjort mig i ordning efter "köpemat" och en go pratstund med mamma och David, :) Skolan idag var helt okej, tema dag hela dagen och rätt intressanta lektioner för en gångs skull :o
hihi, har även lite överaskningar till älskling sen som jag förmodar han kommer bli rätt glad över.
Även fast dethär inte alls är min grej så känns det lite sådär smågulligt gjort av mig :D
Måste även säga att jag har lyckats rätt bra med sminket idag, :o för en gångs skull :o
behandlade ansiktet igår och i morse, en gång efter skolan också och huden ser redan mycket bättre ut! Vill inte irritera den för mycket med produkter så får bli en paus efter ikväll, sen ska jag köpa något starkare, och något mildare, :)
nu kom Ras-mus, puss på er!

ful

ful, ful. Idag har självförtroendet verkligen legat på botten! Allt med mig är fel, just idag, :o Jag brukar vara negativ men inte alls såhär. Idag känner jag att jag inte duger, men jag är ändå smart nog att veta att jag har fel. Men det känns så fel, åh, gnällerier .. haha, :o

jag har börjat tänka på religion, jag vill tro på något.
Det är inte så att jag tror på något speciellt, men jag tror på någonting, inte ingenting ..
Förlåt om jag pratar i gåtor nu men det gör jag alltid, hör det ofta.
Jag vill ha något att tro på, en religion. Men jag måste ju välja mellan islam och kristendomen och det känns som om jag kommer göra någon besviken om jag väljer att bli kristen ..
Anledningen att jag vill ha något att tro på är att jag behöver en fast punkt, något att vända mig till i alla lägen.. Jag kommer dock aldrig kunna leva ett väldigt religöst liv, och väljer jag att bli kristen förlorar jag mycket när det gäller mammas sida, släkt och fester etc. Men väljer jag att bli muslim blir allt bara väldigt jobbigt. Kommer ju såklart inte leva som vanliga muslimer, utan som en svensk. Bara be på deras sätt etc, etc. Skillnaden mellan islam och kristendomen är ju bara sättet de lever på. Vi ber till samma gud och sånt, allah är ordet för gud. Men jag orkar inte konfirmera mig, :O jag vill bara ha en fast punkt, något att tro på, något som fyller mig, jag vill inte känna mig tom.

tomheten är något jag fortfarande kämpar för att bli av med, för att ta mig ur.
Att känna mig helt ensam när jag står mitt i ett rum fullt med människor,
Att se ner på mig själv, tracka ner på mig själv.
Att känna så många känslor men ändå vara helt tom, helt jävla tom ..
Att ha så många tankar i huvudet och inte ha någon aning om hur jag ska få ut allt. Tomhet.
Det är tomheten som tar sönder mig, det är ensamheten som tär på mig..

"aldrig ensam, flickan min, aldrig, aldrig ensam" ..


Men, tro inte att jag är väldigt negativ och emo nu, för, eller okej, negativ är jag väl men jag tänker inte missa att säga att jag ändå är rätt så lycklig nuförtiden! :)


min hud!

Var precis och gjorde mig i ordning lite, kollade i spegeln och blev rädd, riktigt livrädd, jag kunde inte se mig själv. Jag som har kämpat som en idiot med min jobbiga hud, jag har ju alltid haft problem med den. Men det blev ju bra, jag såg normal ut, allt var okej i mitt ansikte. Och nu när jag kollar så är nästan allt tillbaka .. fyfan så äckligt. Hur kan det hända? Det går så jävla fort. jag har inte hängt med alls, det gör ont att se mig själv i spegeln .. fan, hur gick det till? :( blir ju gråtfärdigt ..

portugal

 

 

Jag måste erkänna att jag saknar Portugal, så in i helvete ..

Det var så hemskt att åka dit, alla känslor, tårar, lämna så många här hemma. Jag minns när jag och nelly åkte hem till ida för att säga hejdå till sara och de andra. Det var så hemskt, att känna rädslan av att kanske inte komma tillbaka .. Jag var så rädd och helt inställd på att någonting skulle hända och hindra mig från att komma hem igen.

De första dagarna väl där var väldigt hemska, jag gjorde ingenting, jag hade ingen lust till något, allt var bara fel ..

Men när jag började försöka, njuta, så var allting helt underbart.

Kvällarna som är fulla med minnesluckor, men ändå så många fina, roliga, underbara minnen. Så många känslor som väller fram i kroppen när jag tänker på det.

 

 

Det är så mycket som gör så ont,

så mycket som känns

så mycket som ger mig sådana små rus som man kallar lyckorus

helt underbart, men jag skäms.

jag har så mycket som vill ut men absolut inte tiden att bearbeta allting. så det får väl vara då, får väl vara lycklig och vänta på att rädslan sätter stopp för det. jag får väl låta det nötas i huvudet tills det tar stopp, tills allting måste komma ut.

fara

Sånthär är förjävla farligt, helt plötsligt har jag oerhört mycket som kan tas ifrån mig väldigt, väldigt lätt ..

 

Fortf mycket i huvudet, mycket jag saknar och många tankar som plågar mig. Tur är väl att mus alltid gör mig på bra humör :)

En vecka kvar i skolan, sen är det äntligen en veckas fritt igen. Får se vad jag gör då. En onykter kväll med syster är iallafall bokad! haha :)

suck

fortfarande så mycket, men ändå ingenting.
Fortfarande överallt, men ändå ingenstans.
Gud vilken förvirring, gud vilken smärta!
Men ändå rätt mycket lycka ..

Just go out and have sex, like a man.

They don't wanna be in a relationship with you, but as soon as they realize you just wan't them for sex they don't like that either.

Sex & the City är förjävla bra, men måste hålla med om att man blir lite deprimerad av deras åsikter :o
Iallafall i första avsnittet. "romans finns inte" blablabla.
Menmen, ligger och kollar sex & the city för att det är synd om mig. Våningen ser ut som fan .. Men nu kommer snart Mus-Ras och håller mig sällskap, så får väl göra något åt det iallafall .. försöka orka .. hehe ..

Mer ont

Att dra upp massa gammalt gör så jävla ont ..
Att kolla på gamla bilder, lyssna på musiken, tänka tankarna, känna känslorna ..
Tårarna bara rinner och rinner, men jag fortsätter plåga mig själv.
"Den bästa egenskapen vi människor har är att vi kan gå vidare, vi kan acceptera läget och gå vidare"
och som du brukade säga .. "att acceptera och trivas med är två helt olika saker" ..
Åh gud det gör så ont.
Varför ska allt göra så ont?
Varför ska livet vara så ont? Så fyllt med smärta ..
Det gör ju förfan ont att vara lycklig ..
Att le för mycket gör ont, att skratta för mycket gör ont ..
Allt är så jävla smärtsamt och det gör mig så oerhört förbannad, jävla livet! ååh .. :(
Humöret är verkligen på botten, igen .. Allting dödar mig :o
Mitt ansikte svider, huvudet dunkar, halsen är tjock och näsan rinner, åh vad livet suger!
eller, egentligen inte .. men just nu ..

Behövde bara gnälla lite ..

ett, två tre ..

De är så många att de inte går att räkna, miljontals flyktingbarn ..
sorglig reklam :(

Det är så jobbigt att allt ska vara så jävla svårt och göra så oerhört ont.
Det är så mycket som gör ont, allt gör ont!
Att le för mycket gör ont, att tänka för mycket gör ont,
Att vilja för mycket gör ont, att tro för mycket gör ont,
allt gör ju för helvete ont!
Det är så lätt att bli sviken.
Tyr man sig för mycket till någon annan så blir allt väldigt jobbigt.
För det blir så mycket som kan tas ifrån en.

Idag i skolan skrev vi vårat andra nationella, svenska såklart. Vi skulle skriva en uppsats och ämnet jag valde var "flammande kärlek". Det fick mig att tänka väldigt mycket .. På allt som gjorde ont!
Mamma bad mig åka hem när provet var gjort, nu sitter jag här och äter massa gott, jag kommer bli tjock och det gör ont ..
Kollar på en Peter Pan film, peter pan har alltid varit min idol, när jag var liten var jag jättekär i honom, haha (a) Detta är typ en av de vuxna peter pan :) änsålänge jättebra!

hittat ett par skor som jag faktiskt ska ge mig på att köpa när jag har råd, :o skitsnygga! slänger in en bild på dem :) Slänger in en bild på en blus jag ska köpa också, haha :)

Jag vill ha jul igen, är jag konstig då? :o jag vill ha julgran och jullukten, julmaten och tomepyntet .. Det är en sån mysig känsla med jul! Fast, sommar är ju helt okej också :) Nu blir det tillbaka till peter pan!

 
Är de inte snygga ? :o               Och är inte blusen också fin? :o
det ska bli mitt! någon dag .. :) 
Och någon dag ska jag också ha en såndär fin kropp ..

måå dåååliiigt

Helt och håller underskattat detdär med att vara sjuk .. Det är så mycket värre än man tror :o
På skolan nu, gjort det andra nationella provet, gick väl helt okej :) Var väldigt sorgligt dock .. Kommer nog lägga in ett längre blogginlägg sen, skriva av mig lite om hur meningslöst allt är :o
funderar faktiskt på att åka hem, mår inte nå vidare .. Ska kolla vilka lektioner som är kvar idag.
Livet suger just nu faktist, även om det mesta är rätt så bra så är det så oerhört mycket som gör fruktansvärt ont i mig. Så mycket som smärtar, sårar. Så mycket som är så jävla meningslöst och får mig att känna som om allt är värdelöst.
Men, varken tid eller lust att skriva nu på dethär idiotiska tangentbordet. puss!

Hon blev slav för sina egna begär.

Skolan gick jättebra! Provet känns som antingen ett starkt VG eller svagt MVG, får väl hoppas på det bästa :) Idrotten var okej också, fick dock inte vara med så mycket eftersom jag fortfarande är dåligt .. Men volleyboll är så sjukt kul så det går ju inte att sitta bredvid :o
Hemma nu, tänkte ge mig på att baka scones jag kan fika på sen, ta en dusch, städa lite och sen åka till stackars gamla sjuka .. haha (a) känner mig dum som har smittat sådär .. Menmen. Tillbaka till bakandet och upp med volymen! Idag är vi sjuka men glada :)

Everybody dance & sweep!

Jahaja, uppe prick klockan sju idag, duktigt! Men åker inte till skolan förrän tjugo över nio, kände att jag behövde få vila lite till.. Ska in och göra ett prov och sen får jag känna efter ifall jag orkar stanna. Har ätit knäckebröd, wow, :o och tagit mina vitaminer & piller :) här ska man bli frisk fort! haha.
Provet har jag pluggat på massor och måste måste måste klara MVG på det! Så nu tänkte jag gå ut & ta en cigg, och sen plugga den stunden jag har kvar innan jag ska åka in till skolan, ouff.. Wish me luck!


kasst, värdelöst, smärtsamt.

Har haft en riktig jävla kass dag,
allt jag gjort idag har varit helt värdelöst.
det gör så ont att gråta.
Det gör ont att leva just nu.
Jag mår riktigt kasst,
att försöka plugga inför provet imorgon är heelt värdelöst.
Det smärtar att tänka på hur dålig jag är, hur kass jag är, hur värdelös jag är. Åh dålig dag! Jävla gnällerier .. löjlig jag är :o haha. Har mått dåligt, blivit sjuk, haft feber, skrivit första nationella, pluggat satan inför provet imorgon. Och nu mår jag dåligt igen, :) Awesome, har inte tid att må dåligt ju! Så mycket som händer, så många saker som "måste göras". Och är jag inte i skolan på dagen eller åker hem, får jag inte träffa någon på hela dagen :o går ju inte .. Har även haft tid att kolla lite mer på kläder och sånt på internet, helt sjukt så deprimerande .. Inte för att jag inte har pengar till det, eller jo, men inte bara .. Utan jag vill också ha en fin kropp jag kan visa upp sådär, som folk tycker om. Jag trivs inte alls med mig själv och inte blir det bättre av att tjejerna som visar kläderna på bilderna är skitsnygga, åååh, :o negativooo .. Men jag menar, kolla in snygga ben eller?


 

näh

Dethär går ju inte,
att tänka,
drömma,
hoppas,
vilja.
Omöjligt. Det är inte möjligt.
Jag har inte tålamod.
Det går inte.
Inte mer, Inte längre, Inte såhär.
Att inte respektera mig själv,
Att inte tycka om mig själv,
Varför?
Jag bryr mig inte, vanligtvis.
Men det är en sån jävla press ..
Måste alla leva efter ett komplex?
Ska vi alla utsättas för det omöjliga?
Ska vi alla må dåligt pga något som inte spelar någon roll?

Nu är vi på detdär negativa och deprimerande humöret igen! Heelt onödigt när det mesta faktiskt är väldigt bra nuförtiden. Antar att jag inte är van vid att må bra och vara glad nästan hela tiden.. Jag behöver kanske må dåligt för att fungera? Eller jag behöver kanske må dåligt för att kunna må bra? Eller något .. Det går inte ihop dethär, inte alls .. Knas.

Lite halvseg dag. Var i skolan, slutade 12 idag, jättehärligt :) Körde pelin till laholm, duktig är jag som inte välter! haha :D Var inne på liljekvist och fick upp ögonen för en amazing fyrhjuling. Synd att man inte är född i en rik familj .. Fast jag gillar min ändå :) oftast.
Städade lite, bakade muffins som misslyckades så fick göra nya, haha. började laga omelett men det blev inte så bra, smakade gott dock. Var på möte på skolan och det visar sig att jag är väldigt duktig nuförtiden! haha, massor med beröm, kändes jättebra :) Undertiden var Ras-mus här och passade David :) Ligger nu i sängen och kollar runt lite på internet, hittat massor med saker jag inte har råd med .. haha. Har bokat biljetter jag inte har råd med till Håkan Hellström den 23 april, ska dit med ppppersikan, och kul ska vi ha! Imorgon har jag med mig Elna hem och då blir det plugg somfan! Prov på Onsdag som jag siktar högt på. Wish me luck!
Också detdär eviga behovet efter pengar ..



happy ohyes

Visst är jag jag lycklig nuförtiden!
Läste om buddismen idag, och det är ett jävlig bra sätt att leva enligt mig ..
"Livet är bara lidande och otillfredställande. Även om vi är friska och för ett tag tycks leva ett lyckligt liv så är vi aldrig nöjda. Vi längtar efter materiella ting för att bli lyckliga, men när vi fått det så önskar vi oss något nytt direkt"
Det är rätt sant ..
Pratade också med Elna idag, kom fram till många, vettiga saker.
Vi båda har sedan vi lärde känna varandra gått igenom väldigt mycket, och vi båda har lärt oss att acceptera läget och gå vidare. Man behöver inte gilla det, men att tycka om och acceptera är två helt olika saker.
Jag tror inte på att vara lycklig, jag tror på att känna lycka för en stund. Jag tror inte att man kan leva ett lyckligt liv, men jag tror att man kan vara med om saker som får oss att känna lycka. Lyckliga stunder liksom, en stund där det pirrar i kroppen och man svävar på moln.
Det är vad jag tror på :)
Och just nu känner jag detdär pirret oftare och oftare, amazing! Det är rätt lätt nuförtiden, livet alltså. Förutom all denna saknad, det stör mig att jag har gått miste om så mycket. Jag saknar och tänker tillbaka på allt som varit och inser att jag hade lyckliga stunder då också. Det är precis samma känsla, fast inte på samma sätt.

RSS 2.0