no more

jag vill vara fri. Jag vill leva. Jag vill flyga.
Idag har jag varit ute i min egna rymdfarkost, hela dagen, helt insane. Dryg natt, dock härligt sällskap.
Jag vill inte vara fast längre, jag behöver mig själv. Jag får inte ordning på mitt upp fuckade liv. Och jag är så trött på att folk klagar på att jag fuckar upp deras liv, också. Är jag inte nog, då är jag inte den. Jag är bra, jag är så jävla bra. Jag har inte fallit än, och  inte ska jag göra det nu heller. Jag har underbara vänner som står vid min sida och finns där när jag behöver dem. Och det är allt jag begär. Jag begär inte att någon ska förstå alla mina problem, jag vill bara att någon ska finnas där för mig. Jag behöver dendär trygga axeln att luta mig mot, jag behöver min klippa som står där i alla väder, och jag behöver en famn jag kan må bra i.

be happy!

I'm actually smiling again!
allting börjar bli lite bättre nu, och jag skäms faktiskt inte över det!
I början när jag blev tillsammans med andreas, så bråkade vi en hel del.. & jag förstår först nu att det mesta var mitt fel, jag var så oerhört rädd att bli lämnad ensam. Men nu, jag bryr mig faktiskt inte, visst, hade det tagit slut mellan mig & honom, jag hade varit oerhört ledsen, men om jag inte gör honom lycklig, så är det inte med mig han ska vara, ellerhur? Jag menar inte alls att något är fel just nu, men om, måste ju tänka positivt, ellerhur? jag hade överlevt utan honom, jag kan.
Jag har äntligen fått upp kontakten med Sarah & kim också, känns jättebra. Har saknat dem, nu känner jag mig inte ensam längre. Mår bra i deras sällskap.
Skolan funkar bättre också, kan vara för att det snart är lov! har nog aldrig längtat såhär mycket, ska verkligen bli jättehärligt. Sen är det två terminer kvar innan livet börjar, ( är väldigt otålig.. )
Jag har faktiskt sluppit flera möten nu på senaste tiden, helt otroligt. allting är påväg uppåt, dock varar det kanske inte sålänge, men vad vore bra stunder utan de dåliga? jaja, liseberg imorgon, ska bli roligt, hoppas vi får bra väder också, :)






måste ju få slinka in med en bild från andrés bal också ju..
RSS 2.0