sometimes

Ibland är det bara till att bita ihop och göra det man kan.
Ibland orkar man inte mer, men vet att man inte har något val.
Saker kan kännas meningslösa, men man vet att man måste göra det.
Men ibland, måste man vara stark, ta sig i skinnet och bevisa för sig själv, att man kan.
Så nu ska jag visa mig själv, att jag kan, fast jag inte vill, jag klarar dethär, jag löser mig ut ur skiten, det kommer bli bra. Men vissa dagar så undrar jag.. Varför? Varför jag? Varför är det jag som ska ta mig igenom dethär, gång på gång, och varför blir det aldrig bra? Vad har jag gjort för att förtjäna dethär. Eller, nej, det spelar ingen roll, för det blir bra, det blir det alltid. Allting kommer lösa sig, och jag är stark, fan ta dig, jag är stark. Glöm att jag tänker ta din skit. Texten handlar inte bara om just denna personen, livet är en berg och dalbana just nu, men jag blev lite arg på en. Tillbaka till poängen.
No matter what, stay strong, cuz life always goes on. Det är dags nu att bita ihop, och göra det jag kan. Det är dags att orkar, och hitta sina val, allting må vara meningslöst, men det blir inte bättre än vad man gör det till. Jag är stark. Och jag kan.


"trough the Wind, and the rain, she stand's hard as a stone"

sjukling

Idag är jag sjuk. Febern går upp & ner mellan 38-41. Kan inte gå rakt & kan inte äta, det kommer bara upp igen. Inget smakar någonting, inte ens godispåsen jag fick av mamma. Everything today just make's me sick. Jag känner mig ensam idag, ingen har hälsat på mig. Och ensam lär jag ju vara resten av eftermiddagen också. Passa lillebror ikväll. skitkul.. Jag har kollat igenom min bdb och kom att tänka på hur trevlig min sommar har varit. Tack alla ni som gjorde den så bra! Är nöjd med hur det blev. Snart kommer Eric den bästa upp till ms, då blir det att ta ett ordentligt snack med honom, I've missed you.
smsa med mig folket. Och Adam, skyll dig själv, jag varnade dig!
M.J har varit mitt tidsfördriv idag. I love him.



- jag kommer alltid ha ögonen öppna efter dig.

Changes

Jahaja. Tillbaka på bloggen. I know you love it.
Idag var planerna till förändring, & det ska ske. Jag har kommit på mig själv. Från & med nu gör jag som jag egentligen vill, jag slappnar av & Lever livet jag har fått. Förlåt alla för mitt underliga humör de senaste dagarna. Vaknade hos älskling i morse, mådde dåligt och fick åka hem. Kommer hem &hittar bror i soffan. Lägger mig & halvsover. Fäller några tårar av smärta men det blir bra. Kvällen kom det en massa folk, Ida kom & gav mig massage, riktigt härligt. Vi drar oss hem till Bengan men jag sticker. Kommer hem & sen bryter helvetet lös. Slutar med att jag blir av med mitt nya packe. Hon tog helt enkelt mina cigg. Så nu blir det sluta röka då ja.. Jag orkar inte förklara kvällen. Men Jocke kom som sänd från ovan & fick mig att le, Du är så sjukt bra!
Imorgon blir det skola, hem, laholm & sen utvecklingssamtal.

hejdå förut,
nu börjar jag om.


RSS 2.0