<3

You bring tears to my eyes, without even notice.. I've been crying right next to you, to many times, you never react, you never see..

 

Det gör ont att skriva det här. Ska jag vara ärlig så hoppas jag att mina ord sved.. För vad jag sa var bara sanningen. Jag hade en massa att säga till dig, men när du stod där framför mig, stannade tiden och allting försvann..

16 juli - 16 februari

vår tid, din och min,
Jag har aldrig haft en vän som jag stått så nära som dig. Jag har aldrig vågat öppna mig på det sättet, du vet saker om mig som ingen annan vet. Du kan mig utantill. Du och jag har delat oändligt många skratt. Och lika många tårar. Jag älskar dig Sara, jag är så glad att vi fann varandra. Jag är så glad att jag har fått känna hur det är att ha en bästa vän, vilket jag då aldrig har haft förut. Du och jag är olika, vi är så olika, men samtidigt, precis likadana. Vi förstår varandra vad det än handlar om, vi hjälper varandra och vi ställer upp för varandra. Nu efter sju månader, så har vi börjat glida ifrån varandra. Även fast jag hoppas att det löser sig, så ska du veta att vad som än händer, så går jag inte vidare utan dig. Du finns alltid hos mig. Varje gång jag ser stjärnorna så ska jag tänka på dig. Varje gång jag lyssnar på snowstorm, the offspring, yellowcard, dead by april, akon, varje gång jag äter köttbullar, nudlar, dricker grogg eller cola, äter chips och cheeseballs, varje gång jag dricker monster eller är på ge-kås. ska jag tänka på dig. Vart jag än vänder, så kommer du finnas där. Våran vänskap, tiden vi delat, betyder oerhört mycket för mig. Och det vet du om. Jag kommer stå kvar här för dig, länge till. Du betyder riktigt mycket för mig. Sålänge jag vet att du är glad, att du mår bra och att du kommer ihåg mig. Så kommer jag inte bry mig, jag kommer sakna dig, men jag kommer inte söka dig.

- I can see the stars through your eyes. I can see freedom in your soul. I can see angels in your spirit. You're my saviour, my wonderful guardion.
  
              
          


- jag älskar dig.
Life is for living, and I don't want to live it alone.

RSS 2.0