inte mig

jag vet att det inte är mig du vill ha.
jag vet att det inte är bara jag.
jag vet att du ser på andra.
att du suktar efter andra.
längtar efter någon annan.
jag vet att när du inte ser på mig så ser du på någon annan.
jag vet att när jag inte är bredvid så önskar du att någon annan var det.
och du vet att det gör ont.
du ser hur mycket smärta jag bär på. 
och att vara med dig gör det inte lättare .. 

Always

Every second of every minute in every hour, every day, always.
That's how much time I want to spend with you.

Önskar du kände likadant. Jag trodde inte du såg mig. Men nu vet jag att du blundar för mig.. Du vill inte se mig.

Behov#2

Jag behöver kärlek.
Ömhet. Respekt.
Jag behöver känna mig omtyckt.
Sedd. Uppskattad.
Jag behöver tas om hand.
Lyssnas på, tänkt på.

Behov

Jag behöver någon som är starkare än mig. Som håller mig uppe när benen viker sig. Någon som tar hand om mig när jag behöver det. Någon som inte bara förväntar sig det av mig utan som faktiskt kan ge tillbaka också. Någon som hjälper mig.. Och jag vill att det är du..
Jag älskar dig.. Alldeles för mycket för att lämna dig. Men jag mår alldeles för dåligt för att stanna kvar..
Att jag älskar dig kan inget ändra på. Men att jag mår dåligt kan du ändra på. Bara se mig.. Hör mig.

Du

Nu är det din tur att kämpa. Nu är det din tur att känna. Nu ska jag betee mig som dig. Och du ska få känna hur det känns.
Men det gör ont. Så jäkla ont. Jag förstår inte hur du kan betee dig så. Jag började må dåligt bara efter ett par timmar. Och nu har det snart gått ett dygn. Jag får så dåligt samvete och blir ledsen av att betee mig som du gör. Jag vet att du märker att jag inte är som vanligt, men du ser inte att det egentligen är du som behandlar mig såhär..
Jag vill så gärna ha dig här nu, få krypa upp i din famn, gråta lite och få somna där. Jag vill säga allting till dig, ännu en gång, jag vill så gärna att du ska förstå. Men jag låter inte mig själv göra det en gång till. Jag har pratat med dig, jag har förklarat för dig, men du förstår inte. Så nu ska jag visa dig. Nu ska jag visa dig hur du får mig att må. - inte som vanligt, genom att gråta och förklara för dig. Utan nu ska jag låta dig få testa att bli behandlad som jag.
Men du kommer inte vilja ha mig längre. Du kommer inte komma till mig om inte jag ber dig. Jag tänker inte be dig. Jag vill att DU ska be mig. Jag vill att DU ska sakna MIG. Jag vill att DU ska längta efter MIG. Känslor går inte bara åt ett håll. Du kan inte bara få, du måste ge också. Du måste VISA att du älskar mig. Du måste VISA att du vill vara med mig. Du måste VISA att jag är viktig för dig. Du måste VISA att jag är nr1, att jag betyder något, att jag är omtyckt, att du tänker på mig när du är ifrån mig, att du saknar mig, att du längtar efter mig, att du är glad över att du har mig, att du vill ha kvar mig...
Men eftersom du inte förstår när jag säger det till dig, du förstår inte vad du gör fel, du förstår inte varför jag tjatar, du förstår inte varför jag är ledsnes tiden, så ska jag visa dig. Jag ska visa dig varför det är så. Varför jag känner mig oälskad, ouppskattad, oviktig..
Och jag hoppas för hela mitt liv att du förstår snart. För hur mycket jag än älskar dig, hur mycket du än betyder för mig, fastän jag inte kan tänka mig en framtid utan dig, fast du är så oerhört viktig för mig. Så kan jag inte vara med någon som inte kan besvara mina känslor.. Och det gör ont att säga så. Ännu ondare än att behandla dig såhär..
Jag längtar tills du ser mig.. Hör mig..

RSS 2.0