Ny blogg ;*

www.binahj.blogg,se/ssabbe


is the new! hihi, tröttnade på denna, kommer nog skriva lite på båda två, eller så raderar jag den nya, vifårse! puss på er ;*

<3vädret

ppuws på det underbara vädret! & ppuws på den grymt härliga helgen.
29 maj -
 var jag med jessica, jessica kom först hit, gustavsson var också här, hon & jag gick till laholm, niclas mötte oss vid lagan typ. så gick vi runt lite, träfade lite folk, jag & jessica tog moppen till ms & träffade ellen & martin & matte, pippi & skelq följde oss, ehe. sen köpte vi hamburgare & tankade moppen, skön kväll.  JAG HATAR MYGGOR


 
  
30 maj - trodde jag inte jag skulle göra så mycket, men så sa jesper att jag skulle komma ut, ute på gatan hittade jag honom, simon & adam, efter en stund kom sandra, karolin & louise också. killarna stack hem, vi tjejer fick för oss att sticka till laholm, och det gjorde vi, cykel ya00, fail.
träffade folk, skelq, pippi, jessica, niclas, vania, lukas, marcus, malle, ebba, olivia, victor, & säkert fler. 
på väg hem hittade vi en grävling som sov mitt ute på gatan, men vi vågade inte flytta på den fall den skulle vaknat. tihi.

31 maj - vaknade jag av att victor & niclas spammat min mobil, alltid kul att vakna med en massa sms, men inte 23 missade samtal & 24 sms, från samma person? hahaha, söta dom är. dom ringde iaf igen, de hade lanat hela natten, & de skulle till stranden. först blev jag rätt sur på dom, klockan halv nio, hallåå? men man kan inte vara sur på de killarna, haha.
vid halv tre stack jag till stranden & schtekte med victor & niclas, riktigt härligt. när jag kom hem gjorde jag inte mycket, niclas & vigge kom, vi gick en runda, sen kom simon också & då stack vi till vallberga. de skulle bada, men nejtack. "topless eller törstig" då kör jag nog på törstig. körde simons moppe med niclas på, gick jättebra! (aa'
kom hem lite sent, mamma dampade, menmen.. ehe..
   
 
  

1 juni - idag har jag inte gjort något, musik till tolv tiep i skolan, sen orkade jag inte med sista lektionen. schtekväder! kom hem, läste lite, sov lite, sen åkte vi & handlade, jag & pappa sprang en runda. jag gick ner till havet en stund med, finfint.

bråkat en hel del med mamma i helgen, men det vart väl inget nytt, (:


PÅ ONSDAG, KOM TILL VEINGE KLOCKAN 19,00, VEINGESKOLANS ELEVENSVAL BJUDER PÅ MUSIK PÅ KVÄLLEN. INTRÄDE 20 KRONOR FÖR VUXNA. PENGARNA GÅR TILL NÅGOT NYTT I MUSIKSALEN.

RSS 2.0